Política de privacitat

Política de privacitat

Si estàs aquí és perquè et preocupa que complim amb la política de privacitat i de protecció de dades a la nostra web i negoci.

Recomanació prèvia:

Et donem la benvinguda a aquesta web i et recomanem que llegeixis la nostra política de privadesa. Aquesta descriu la manera en què la nostra web recull i usa la informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors. 
En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable. 
ÉS cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Trekking Carros de Foc SL, amb NIF / CIF: B25527102, domicili en Avda. Pas d’Arrò, Nº40 Baixos, 25530, Vielha i email info@refusonline.com com a responsable del tractament, ha adequat aquesta web a les exigències del RGPD ( Reglament Europeu General de Protecció de Dades), la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) ia la LSSI-CE (Llei de la Societat de la informació i el comerç electrònic).

Enviament i registre de dades de caràcter personal

A l’efecte del que preveu el RGPD i en la LOPD, Trekking Carros de Foc SL, informa a l’Usuari que és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant el RGPD (Registre General de Protecció de Dades), en els quals seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats i enviar-te la informació sobre serveis i productes que puguin ser et teu interès.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i realitzar operacions comercials amb Trekking Carros de Foc SL.

Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquest web.

Les dades personals que recull i emmagatzema aquest web estan detallats en l’Avís Legal.

Informació personal que recull aquesta web 
Quan un usuari es connecta amb aquest web per comentar un post, enviar un correu al titular, publicar al bloc o subscriure, realitzar alguna contractació de serveis o productes, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Trekking Carros de Foc SL.

Aquesta informació pot incloure la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, informació de pagament i altra informació demogràfica. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada, i emmagatzemada per Trekking Carros de Foc SL, només com es descriu en l’Avís Legal i la present Política de Privacitat.

Serveis de tercers que utilitzem en aquesta web

Hosting: Cyberneticos Hosting SL, empresa que ens proporciona protocols SSL perquè les teves dades romanguin fora de perill dels hackers o d’una altra persona que intenti robar aquesta informació. Consulta aquí la seva política de privacitat. https://www.cyberneticos.com/avisoslegales.php 
Plataforma web: WordPress.org. Del qual política de privacitat pots consultar aquí. https://automattic.com/privacy/ 
Proveïdor de Email Màrqueting i per captar subscriptors: MailPoet. Del qual política de privacitat pots consultar aquí. https://www.mailpoet.com/privacy-notice/ 
Google Analytics. Del qual política de privacitat pots consultar aquí. https://policies.google.com/privacy?hl=es

Els usuaris podran donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per la nostra web, a la mateixa Newsletter.

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, tant en subscriure a aquest web com al realitzar algun comentari en qualsevol de les seves pàgines i / o entrades, l’usuari consent: 
El tractament de les seves dades personals en l’entorn de wordpress d’acord amb les seves polítiques de privacitat. 
L’accés de Trekking Carros de Foc SL a les dades que, d’acord amb la infraestructura de wordpress, necessiti l’usuari aportar bé per a la subscripció al bloc ben per realitzar i / o rebre comentaris en el mateix.
D’acord amb el que estableix el RGPD i en la LOPD, les dades personals que l’usuari enviï a través d’aquesta web seran incorporades a un Fitxer de USUARIS DE LA WEB titularitat de Trekking Carros de Foc SL i amb domicili en Avda. Pas d ‘Arrò, Nº40 Baixos, 25530, Vielha. Aquests fitxers tenen implementades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en el RGPD i en el Reglament de desenvolupament de la LOPD (aprovat per Reial Decret 1720/2007).

Trekking Carros de Foc SL no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals per organitzar formacions o realitzar serveis, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a la nostra web exonerant a Trekking Carros de Foc SL de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament, portabilitat o oblit

Els drets dels Usuaris són els següents: 
Dret a preguntar quines dades personals emmagatzemem sobre l’Usuari en qualsevol moment. 
Dret a demanar-nos que actualitzem o corregim de forma gratuïta dades incorrectes o desfasats que emmagatzemem sobre l’Usuari. 
Dret a donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar-li a l’Usuari. 
L’usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal a l’av. Pas d’Arrò, Nº40 Baixos, 25530, Vielha, o al correu electrònic: info@refusonline.com web juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI o equivalent, indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ dE DADES”.

Acceptació i consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Trekking Carros de Foc SL en la forma i per a les finalitats indicades en l’avís legal.

Canvis en la present política de privacitat

Trekking Carros de Foc SL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, la nostra web no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut en la pàgina web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies